Muziek; informatie

Eindelijk is het weer zover, de ex zangeres van Krezip kun je weer horen op de radio. Je kunt na drie jaar afwezigheid zangeres Jacqueline Govaert weer horen met haar tweede solo plaat. In het begin had ik wel afkickverschijnselen hoorde je haar zeggen tegen een journalist, ik had de grootste moeiten om mijzelf niet met muziek bezig te houden. Het was best wel moeilijk omdat als je in een kroeg was en je vrienden stonden te zingen wilde ik natuurlijk zelf ook meedoen. Als ik naar een pleinfeest ging en ik zag een microfoon staan op een podium kon je aan mij zien dat het nog steeds kriebelde bij mij.

Toch kwam er een moment dat je voelde dat de behoefte naar muziek minder werd, ik wilde gewoon even rustig uitzoeken wat voor muziek ik nu echt zou willen maken. wanneer je een beetje bezig bent met muziek dan weet je dat Jacqueline Govaert in het verleden zangeres was bij de populaire groep Krezip. Ondertussen merkte je wel dat er veel verandert was in het leven van de zangeres, ze kreeg namelijk twee kinderen. Je kan zien dat de simpele werkwijze die ik nu hanteer mij doet denken aan de jonge Govaert, de Govaert uit de beginjaren van Krezip. Als je nu naar mij tweede album luistert dan kun je horen dat dit een stukje van mijzelf is, hier had ik al veel eerder aandacht aan moeten besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>